VOIMAA LUONNOSTA- GRENCARE MENETELMÄ

Luontoyhteysretki Kanjonin Kierros Tuovilanlahti

 Voimaannu Luonnosta- Greencare Menetelmän avulla-Kuuntele metsän hiljaisuutta. Aisti maaseudun ja metsän ääretön rauha ja puhdas ilma.

Luonnossa oleilu ja liikkuminen tekevät hyvää keholle ja mielelle.

Sateenkaarenpuun luontoyhteysretkellä hidastamme vauhtia ja pysähdymme luonnon erilaisten elementtien äärelle. Näin luomme tietoista, kehollista yhteyttä elävään ympäristöömme. Erilaiset läsnäolo-, aisti- ja liikeharjoitukset luovat siltaa sisimmästämme luontoon ja sen kesyttämättömään kauneuteen. Lähestymme kokonaisvaltaista luontoyhteyttä - virtaavaa ja ajatonta kokemusta siitä, että luonto ja me olemme yhtä.

Luontoyhteysretkellä yhdistyy tietouteni ja kokemukseni  eri taholta kuten luonnontuntemus ja sen eri vaiheet, mindfulness tanssiin ja liikkeeseen perustuva kehollisuus ja luova liiketyöskentely, sekä meditaatioharjoitukseni ja joogan kautta tuleva tietoinen läsnäolo (tietoisuustaidot, mindfulness, hengitysharjoitukset) sekä vahva oma yhteys luontoon joka kumpuaa jo lapsuudestani, sekä erilaisten erityisryhmien kanssa työskentelystä luonnossa greencare menetelmien avulla.

Ohjaaja Johanna Penttinen , Greencare Eräopas-ja luonto opas, Joogaohjaaja, Mindfulness Valmentaja, Metsäkylvettäjä ja Luontaishoitaja.
Tunnustellaan, maistellaan, kuulostellaan,tuoksutellaan ja voimaannutaan luonnosta Korkeakosken kuuppeella. Hiljennytään ja vahvistetaan luontoyhteyttämme iloisin mielin yhdessä ja yksin. Kävellään pitkin voimapolkua, keräillään ja tunnistellaan  luonnonantimia. 

Tehdään erilaisia luontoharjotteita ja hiljennytää, aistitaan, uppuodutaan metsään ja tarinoidaan.


Tarjoan  luontoyhteysretkiä, työpajoja ja valmennuksia Kuopion seudulla. Alla olevat retket voidaan toteuttaa yksilötyöskentelynä tai 4-8 hengen pienryhmässä.


Metsä Minussa - JOHDATUS KEHOLLISEEN LUONTOYHTEYTEEN - 2,5H

Tämä kahden tunnin retki tarjoaa kokonaisvaltaisen rauhoittumisen hetken kauniissa Kanjonin kierroksella Korkeakoskella Maaningalla. Kävelemme nyt-hetkessä läsnäolleen ja pysähdymme luonnon ihmeiden äärelle hengittämään ja aistimaan. Kaikille sopivat keholliset ja liikkeelliset läsnäoloharjoitukset johdattavat rentoutumaan ja elpymään luonnon ja itsesi äärellä.

Tällä retkellä yhdistetään monipuolisesti erilaisia harjoituksia ja menetelmiä, joilla voi syventää luontoyhteyttä ja läsnäoloa sekä lisätä kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tämän retken muistat pitkään. Niin myös kehosi kiittää syvästä lountosukelluksesta. Lisäksi kuulet luonnon tutkituista hyvinvointivaikutuksista ja tarinoita kansanperinteestä sekä historiasta. 

Retkeen voidaan sisältää nuotiohetki eväiden kera erikseen tilauksesta.

Retket voidaan räätälöidä myös juuri teidän tarpeisiin ja voidaan järjestää myös muissa luontokohteissa ja niihin voidaan yhdistää majoitusta, ruokailua, saunotuksia ja hoitoja.

Kysy tarjous Sateenkaarenpuu@gmail.com

Hinta alk. 210€ 

Sydämellisesti tervetuloa!