Johannan Perinneluontaishoidot & Hieronnat


Elämänlaatua
kokonaisvaltaisilla hoidoilla


Kaipaatko Sinä tai ystäväsi rentoutusta ja hyvää oloa? Tule rentouttavaan ja uutta elinvoimaa antavaan luontaishoitoon. Voimaantumaan, eheytymään tai purkamaan kehostasi ja mielestäsi tunnelukkoja jotka voivat olla hyvinkin kipujesi taustalla. Autan mielelläni! Vai kaipaatko vain läsnäolevaa kosketusta?

Yhä useampi työssäkäyvä ihminen kärsii stressistä, unettomuudesta, erilaisista kiputiloista, kuten esim. toistuvista päänsäryistä, selkäongelmista tai ruoansulatusvaivoista.

Suorituskeskeinen elämäntyyli ja jatkuva kiire lisäävät stressiä, mikä taas alentaa ihmisen immuunipuolustusta. Katkaise stressin kierre! Anna itsellesi; kehollesi ja mielellesi hetki aikaa!  

Autan asiakkaitani vaalimaan terveyttään ja mielen hyvinvointia. Olen koulutettu hoitaja ja valmentaja, sekä erilaisten luontaishoitojen ammattilainen. Hoidot tehdään pääsiassa meillä kodikkaissa tiloissa. Luontaishoitola sijaitsee maaseudun rauhassa, idyllisessä ympäristössä, missä voit viettää rentouttavan hetken yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa. Voidaan tehdä myös kotikäyntinä.

Ota itsellesi aikaa ja tule hemmotteluhoitoon. Meillä voit järjestää myös kokouksia, saunailtoja, synttäreitä tai vaikka polttareita. Hoidot ja paketit räätälöidään tilanteen ja toiveiden mukaan. Lämpimästi tervetuloa!

Vastaanotto Maaninka Tuovilanlahti, Siilinjärvi ja Kuopio. Kotikäyntejä voin tehdä koko Pohjois- Savon alueella.

Kaikki hoidot on valittavissa myös ilman tuoksuja. Kerrothan herkkyydestäsi etukäteen. Käytän hoidoissani vain puhtaita luonnontuotteita ja tuoksuja. 


Hinnasto


LUOMOAVA AROMA-ÖLJYHIERONTAHOITO
50€ / 45min ylävartalo

75€ / 90 min koko vartalo.

Aromaöljyhieronta on kokovartalohieronta. Koko keho hierotaan lempein lymfaattisin ottein yksilöllisesti valituilla eteerisillä öljyillä. Hoito aktivoi lymfa - ja nestekiertoa. Hierontaotteet eivät ole kovia, eivätkä näin ollen satuta. Hoito poistaa turvotusta, lihasjännityksiä, lievittää kipuja, uudistaa solukkoa, auttaa psyykkisissä jännityksissä, tasapainottaa elintoimintoja ja elvyttää aineenvaihduntaa. Erittäin rentouttava ja voimaannuttava hoito! Hyvä hoito stressaantuneelle tai väsyneelle ihmiselle.
Erilaisia öljyvaihtoehtoja mm. energisoiva, rentouttava, puhdistava, itsetunto ja hellivä.


ENERGIAHOITO Rainbow Healing 50€ / 50 min.

Alkaa hiljentymisellä ja rauhoittumisella. Hoidon aikana on turvallista avautua, tulla omaksi itseksi, palata luonnolliseen olotilaan. Tästä olotilasta käsin hoidon vastaanottaminen tapahtuu luontevasti ja energia virtaa vapaasti.
Kaikki eheytyminen ja paraneminen lähtee sisältäpäin. Terveyden ja tasapainon palauttaminen kysyy aitoa halua kohdata itseään, luopua turhasta ja näin tehdä tilaa uudelle. Hoidon aikana tapahtuu useimmiten fyysistä koskettamista. Koskettaminen voi olla painalluksia, kevyttä taputtelua, kevyttä hierontaa tai käsien liu'uttamista. Hoitajan kädet voivat myös olla kehon yläpuolella ilman fyysistä kosketusta, jolloin kosketetaan ns. energiakehoa eli fyysisen kehon ympärillä olevaan energiakehoa. Hoito alkaa joka tapauksessa aina fyysisellä kosketuksella ja lopetus samoin.
Kosketushoito on hyvin maadoittava ja voimaannuttava. Hoito on kehoa avaava ja edesauttaa energioiden luonnollista virtaamista. Hoito vaikuttaa myös tunnekehoon avaten lihasmuistia. Hoidoissa tapahtuukin usein tunneolemuksen avautumista. Käyn läpi hoidossa myös kehon meridiaaneja ja akupisteitä tarvittaessa. Hoito on aina intuitiivinen ja jokaiselle erilainen.
Hoito sopii erinomaisesti mm.
kun haluat päästää irti tarpeettomista kuormista esim. tunne-elämän alueella
kun halut rentoutua ja rauhoittaa olemustasi
kun tarvitset voimaa
podet nivelvaivoja
väsymykseen
"jumittuneeseen ja pysähtyneeseen" oloon
keskittymishaasteisiin ja ajatusten harhailuun
jännitystiloihin

tai jos olet elämässäsi kriisissä tai tarvitset lempeää läsnäolevaa kosketusta.


SOUND HEALING HOITO ELI ÄÄNIMALJAHIERONTA 
( ÄÄNIMALJAT, GONGI, SADETIKKU, GOSH KELLO JA MUITA TERAPEUTTISIA SOITTIMIA, KÄYTÄN MYÖS HOIDOISSA OMAA ÄÄNTÄNI) 


Yksilöllinen hoito 1h / 60€ 

Sointukylpy Hoito ryhmille 15-20 € / hlö. kysy tarjousta.


"Everything in life is vibration" - Albert Einstein
Äänihieronta perustuu yli 5000 vuotta vanhaan Veda-menetelmään. Idän kulttuurit uskovat että maailma luotiin alkuvärähtelystä ja että harmonisilla äänillä on parantava vaikutus.
Äänihieronta toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi sekä kehoa, että mieltä. Äänivärähtelyt saavuttavat myös alueet minne hierojan sormet eivät yllä. Äänihieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään.
Äänimaljahoidolla hoidetaan mm. stressiä, unettomuutta, ahdistusta ja kehon jännitys-tiloja. Koska ääni ei mene jännittyneestä lihaksesta heti läpi, se resonoi kipukohdan ympärillä hellästi ja rentouttaa lihasta vähitellen.

Tule kauniiseen äänimaailmaan!


LUMOUS HOITO 55€ / 60MIN. 


Sisältää Aromaattista itämaista pää- ja kasvohierontaa sinulle valituilla öljyllä, lämpöä, hoitavia kiviä,kauniita sointuja ja naiseutta tukevaa energiahoitoa. Loppukeskustelun ja naiseus teetä. 


ITÄMAINEN KASVO- JA PÄÄHIERONTA 40€ / 35min 


Itämainen päähieronta on syvällisesti rentouttava ja hemmotteleva hoito, joka sopii kaikenikäisille. Hieronta muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä, naputuksia, sivelyjä ja tukistuksia, joilla käsitellään rytmikkään tehokkaasti, mutta hellävaraisesti hartioita, yläselkää, olkavarsia, niskaa, päätä ja kasvoja. Johannan itämaisessa päähieronnassa yhdistellään eri elementtejä asiakkaan tarpeiden mukaan. Hieronta helpottaa lihas- ja hermojännitystä ja poistaa sekä fyysisiä että emotionaalisia tukoksia. Unenlaatu paranee ja nukahtaminen helpottuu. Olo on hieronnan jälkeen seesteinen, ja ajatukset kirkkaat ja rauhalliset. Hieronnan vaikutus tuntuu koko kehon vireystason paranemisena. 


LUONNOTAR ~ KEVÄT NEIDON HERÄTYSHOITO 60€ / 60min.

Uudistava, herättävä ja virkistävä hoito. Käytän tässä kukkatippoja, hoitavia kiviä, eteerisiä öljyjä, yrttejä ja puhdistavaa jalkakylpyä. Hoitoon kuuluu hierontaa päälle, kasvoille, käsille ja jaloille. Herätellään uinuva raikas keväisen rohkean neidon energia sinusta. Lopussa saat itsellesi naiseutta tukevan intuitiivisen voimaviestin ja neidon rohkeutta ja vapautta antavaa teetä.


KUIVAKUPPAUS & TURVEHIERONTA


Kuivakuppaus on Ikivanha ja monipuolinen hoito ilman verenvuodatusta.
Kuppausta on harjoitettu meillä jo keskiajalta lähtien, mutta ikivanhaa kuivakuppausta vasta 2000-luvulla uusien luontais- ja vaihtoehtohoitojen myötä.
Kuiva-ja liukukuppauksella vaikutetaan lihaksiston veren- ja lymfaneste kiertoon. Esim. kosmeettisen selluliitin ongelmat, turvotukset, lihasjännitykset, kivut. Kokonaisvaltainen rentoutuminen akupunktio pisteillä ja aineenvaihdunnan sekä verenkierron vilkastuttaminen.
HISTORIAA TURVEHOIDOSTA
Turvehoidoilla on yli 200-vuotiset perinteet Keski-Euroopassa. Suomi on soiden maa. Ähtärissä on 1996 aloitettu kotimaisen turpeen käyttö hoitotarkoituksessa.


TURVE
Turve on tekeytynyt maaperässämme 5000-6000 vuotta kivikauden aikaisista kasveista. Geologi Riitta Korhonen on tutkinut Ähtärin suon turpeen. Turve on muodostunut enimmäkseen rahkasammaleesta, jossa on paljon estrogeenin kaltaisia aineita. Turpeessa on bioaktiivisia aineita mm. humus- ja fulvohappoja, kuparia, magnesiumia, mangaania, sinkkiä ja rautaa. Turve vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja imee itseensä kuona-aineita. Käytän hoidoissani ©LehtoPeatin turvetta, joka on 100% kotimainen luonnontuote.

TURVEHIERONTA
Turvehieronnassa levitetään selälle ja hartioille lämmitetty turve. Päälle laitetaan kelmu ja lämpöä. Minkä jälkeen hierotaan pää ja molemmat kädet. Tämän jälkeen poistetaan turve käyttäen hyväksi kuivakuppaushierontaa ja iho kuoritaan lämpimillä pyyhkeillä puhtaaksi. Selkä hierotaan Lymfa tekniikkaa käyttäen.


Turvehieronnan vaikutuksia


* niska- ja hartiaseudun lihasten rentoutus ja kivun lievittyminen
* lihassärkyjen ja nivelvaivojen helpottuminen
* reumaattisten kipujen lievittyminen
* turvotuksen lievittyminen
* stressioireiden helpottuminen
* unen laadun paraneminen
* ihottumien, aknen ja psoriasiksen oireiden lievittyminen
* kuukautiskipujen, vaihdevuosi- ja eturauhasvaivojen helpottuminen

* akuuteissa tulehduksissa ja urheiluvammojen hoidossa käytetään kylmää turvetta, joka rauhoittaa tulehdusta.

Valittavissa olevat hoidot : 

🍂TURVEKASVOHOITO kera päähieronnan 30min / 40€.


🍂Turvehieronta kera Kuivakuppauksen ylävartalo + Itämainen Päähieronta 60€/ 1h. 
Koko vartalo 75€/ 1,5h. 

🍂Kuivakuppaus eli imukuppihieronta

55€ /1h. 
40€/ 35min.

 Hoidon aikana käytän myös lymfatekniikka, sivelyjä, akupisteiden käsittelyä.
Voimme myös tehdä perinteisen Lapin rummutuksen rummullani JOS NIIN TAHDOT.
Saat hoidon jälkeen istahtaa kuuman yrttiteen äärelle.

 🍂TURVESAUNA hoito & Yrttisauna hoito puusaunassa 🌾
 40min/ 45€. 


Kysy tarjousta hemmottelujen kera! Tai isommalle porukalle.
Turvesaunassa vietetään puoli tuntia max. 60 asteisessa saunassa turpeen peittämänä ja samalla juoden runsaasti vettä.

 Tulen tekemään turvesaunotusta tilauksesta (sauna suojataan). Minulta voi myös ostaa turvetta, kotiturvehoitoa/-saunaa varten. Turvesaunotus on suomalainen perinteinen ikiaikainen hoitomuoto.


Turvehoito on aina elämys!
Saunan jälkeen voidaan tehdä myös hoitoa ja saat istahtaa takkatulen äärelle teekupposelle , vihermehulle tai Aidolle raakakaakaolle.
Voimme myös tehdä vaihtoehtoisesti yrttisaunan, kysy lisää!
Myös isommille porukoille. 


Keväällä ja kesällä nämä saunat ulkosaunassa maaseudulla Maaningalla kera yrttikylpyjen.
Voidaan yhdistellä eri hoitoja, joogaa, rentoutusta, ruokailua , valmennusta ja saunoja!
Perinteistä vihtomista myös kera saunaloitsujen. Olen saanut oppini muinaisilta vanhan kansan saunottajilta. ja olen erittäin itseoppinut, kulkenut tätä omaa luontopolkuani jo viimeiset 10v.


VIIKINKIHOITO Miehille 55€ / 1h


Luomaan juurevaa itseluottamusta.
Vapauttaa kielteisestä omakuvasta. Terveen itsetunnon herättämiseen.
Mäntyhoito antaa nuorekasta maskuliinista voimaa. Se auttaa ahdistuksessa, itsensä vähättelyssä sekä auttaa ymmärtämään omia virheitä. Se avaa rajoittavat suojamuurit ja tunnelukot. Mäntyinen hoito opettaa seisomaan terveesti omilla juurillaan. Se on hyväksi "tervaskannoille", "jengiläisille" ja "liihottelijoille". Se auttaa välittämään toisista käytännön elämässä ja lisää ritarillisuutta. Viikinkihoito sopii erityisesti miehille mutta myös erittäin herkille naisille vahvistamaan omaa maskuliinistä puolta ja tuomaan voimaa.
"Olen luja, yhteyteni maahan ja ympäristööni on hyvä. "

Hoito sisältää : Hierontaa, venyttelyitä, sivelyitä, aromaterapiaa, perinnerummutuksen, suolajalkakylvyn ja hoitavat luonnonkivet. Loppukeskustelun ja juoman lehmän sarvesta. Tuleppa voemaan paremmin, Sinä voet itte vuan tehä jottain ittelles! 

Perinne Rumpuhoito 50€ / 45min

Kaipaatko mielyttävää rentoutushetkeä ja rauhoittumista arkeen, joka samalla hoitaa kehoasi ja mieltäsi, tuoden lisää energiaa ja elämänvoimaa? Kuule rummun kutsu ja johdata itsesi rummun rytmiin, maadoittumaan ja luomaan yhteys hoitaviin Äiti Maan energioihin.

Rumpuhoito rauhoittaa ja rentouttaa hyvin mielyttävästi ja tehokkaasti. Se tuo tasapainoa ja rauhallisuutta olemukseesi. Rummutus tuntuu mielyttävänä fyysisenä värähtelynä kehon eri osissa, joka laukaisee mahdollisesti kipujakin aiheuttaneita jännityksiä ja tukoksia. Värähtely vilkastuttaa aineenvaihduntaa, avaa ja tasapainottaa kehon energiakeskuksia ja tunnelukkoja. Rummun syvä, tasainen syke rauhoittaa kehon toimintoja sekä mieltä, poistaen stressiä, hermostuneisuutta ja jännitystä luoden näin myös vastustuskykyä sairauksille.

Alkperäiskansojen parantajat ovat käyttäneet tuhansia vuosia rumpua siirtämään ihmiseen "jumiutunutta" energiaa ja yhdistämään heidät taas elämänvirtaan, jotta paraneminen ja muutos olisi mahdollista.

Tieteelliset tutkimukset ovat vahvistaneet tämän ikiaikaisen viisauden toimivuuden, sillä ne osoittavat, että rummutus vaikuttaa mm. hormonitoimintaan ja vastustuskykyyn, alentaa verenpainetta ja kortisolitasoja, vakauttaa sydämen lyöntitiheyttä ja veren virtausta sekä lisää endorfiinien tuotantoa kivunhallinnassa. Vain kokeilemalla ja kokemalla voit oppia tuntemaan Rummun voiman!

Tervetuloa rummun voimauttavaan sykkeeseen!

Rumpuhoitoon sisältyy aina voimallinen keskustelu hoidosta ja sinun tarpeestasi kokea oma itsesi ja eheyttää itsesi. Keskustelu käydään ennen ja jälkeen rummutuksen.

Detox Spa hoito 45€ / 45min.


Hoito sisältää yrttijalkakylvyn, kevyen päähieronnan, detox aromaöljyn ja detox teen.

Niin ravinnon kuin hengitysilman kautta kehoomme kertyy haitallisia aineita. DETOX SPA jalkakylpy poistaa elimistöstämme ei-toivottuja aineita ja auttaa soluja, kudoksia ja elimiä toimimaan paremmin.DETOX SPA puhdistus menetelmän avulla voidaan turvallisesti, tehokkaasti ja miellyttävästi poistaa kehostalymfa- ja verenkiertoon irtoavia kuona-aineita ja palauttaa elimistön solujen tasapaino. Jalkakylpyvedessä toimiva elektrolyysilaite hyödyntää kehon omia ns. anionivirtauksia.Kuonat ovat happamia aineenvaihduntajäännöksiä, jotka vanhentavat ja happamoittavat kehoamme. Kehon pudistus antaa sysäyksen terveellisiin elintapoihin ja kokonaisvaltaiseen elimistön hyvinvointiin. Puhdistuksen aikana elimistöön kertyneet kuona-aineet alkavat virrata jalkojen kautta veteen. Elektroninen puhdistus vaikuttaa koko kehon hyvinvointiin.

Puhdistuksen edut:


  Parantaa immuunijärjestelmää
  Kehon ph arvo tasaantuu
  Parantaa unen laatua
  Auttaa elimistöä puhdistumaan haitallisista viruksista, bakteereista, sienistä ja hiivasta
  Edesauttaa aineenvaihduntaa
  Hapettaa kehoa ja näin auttaa poistamaan särkyjäja kiputiloja
  Poistaa raskasmetalleja
  Tehostaa maksan ja munuaisten myrkynpoistoa
  Lisää energiaa
  Nopeuttaa parantumista sairauksista ja vammoista
  Auttaa poistamaan limaa elimistöstä
  Positiivinen vaikutus ihon hyvinvointiin

DETOX ion SPA jalkakylpy kestää 45min. Laitteen aktivoimapuhdistusprosessi jatkuu vielä 2-3 päivää kehossa. Sinä aikana kehosta poistuu kuonaa. Puhdistusten välillä on pidettävä 2 - 3 päivän tauko. Kuona-aineista vapautuneen kehon elinvoimaa ylläpidetään parhaiten terveellisellä ravitsemuksella, hyvällä nesteytyksellä ja riittävällä liikunnalla.

Jo yhdellä hoitokerralla saat pidempi-aikaisen vaikutuksen kehosi hyvinvointiin.


Tervetuloa suurella sydämellä voimaan hyvin ja huoltamaan kehoasi, mieltäsi ja sieluasi. Anna hetki aikaa itsellesi! Lämpimin ja iloisin terveisin Johanna Kristiina