Kaipaatko sinä tai ystäväsi rentoutusta ja hyvää oloa. Tule rentouttavaan ja uutta elinvoimaa antavaan luontaishoitoon. Voimaantumaan, eheytymään tai purkamaan kehostasi ja mielestäsi tunnelukkoja jotka voivat olla hyvinkin kipujesi taustalla. Autan mielelläni!  Vastaanotto Maaninka Tuovilanlahti Kalapuro ja Majatalo Osula. Käytän hoidoissani vain puhtaita luonnontuotteita ja tuoksuja.  Olen jokaisen asiakkaan kanssa läsnä, enkä tee liukuhihnalta töitä, arvostan aikaasi ja olen sinua varten siinä hetkessä, lämmöllä tervetuloa! Muistathan kuitenkin perua aikasi ajoissa viimeistään 1vrk ennen jos estyt tulemasta. Kun varaat aikaasi, käymme pienen keskustelun jotta löydämme sinulle parhaimman hoidon ja avun. Jokaisen hoidon jälkeen voit nauttia herkkuja idyllisessä ja kodikkaassa Majatalo Osulan kahvilassa.  Löydät myös hyvinvointipuodin meiltä. 

 Rentouttava Kasvojen 

        Gua-Sha Hoito 

                 60min/59€

Gua Sha Kasvohieronta elvyttää tehokkaasti verenkiertoa ja lymfan kulkua ja näin ollen edistää ihon uusiutumista. Hieronnan aikana kasvojen lihakset rentoutuvat, jolloin turvotus vähenee ja ihokudosten kimmoisuus paranee, iho kiinteytyy ja kirkastuu tehden kasvoista kuulaan kauniit.Kehossamme on lukuisia erilaisia akupisteitä ja meridiaanikanavia joita voidaan Gua Sha kiven avulla käsitellä. 

Ghua Sha käsittely rentouttaakin lihaksia vapauttaen lihasjäykkyyttä ja sen uskotaan myös hillitsevän ihon alaisia tulehduksia.Kiinalaisessa lääketieteessä Gua Shaa on käytetty jo tuhannen vuoden ajan. Gua Sha käsittely on yksi kiinalaisen lääketieteen manuaalista hoitomuodoista kuten nikamakäsittely ja monimuotoiset hieronnatkin.

 Hoito sisältää : Detox yrttijalkakylvyn & yrttiteen Kasvojen Gua Sha hoidon Itämaisen päähieronnan. 

 Laadukkaat ja luonnolliset Frantsilan kasvojen hoitotuotteet. Hoitojen jälkeen voit nauttia kahvilan herkuista ja Tuovilanlahden kauniista luonnosta ja rauhasta Puodistani löydät myös Gua Sha hierontakivet kotikäytöön.


AROMAATTINEN LYMFA HIERONTAHOITO

75€  75min puolivartalo

89€  90 min koko vartalo.

Aromaöljyhieronta on erittäin rentouttava  kokovartalohieronta. Koko keho hierotaan lempein lymfaattisin ottein yksilöllisesti valituilla eteerisillä öljyillä. Hoito aktivoi lymfa - ja nestekiertoa. Hierontaotteet eivät ole kovia, eivätkä näin ollen satuta. Hoito poistaa turvotusta, lihasjännityksiä, lievittää kipuja, uudistaa solukkoa, auttaa psyykkisissä jännityksissä, tasapainottaa elintoimintoja ja elvyttää aineenvaihduntaa. Erittäin rentouttava ja voimaannuttava hoito! Hyvä hoito stressaantuneelle tai väsyneelle ihmiselle.
Erilaisia öljyvaihtoehtoja mm. energisoiva, rentouttava, puhdistava, itsetuntoa kohottava.
Hierontaan kuuluu myös kasvojen ja päänalueen hieronta, lämpöiset kauratyynyt ja tee. 

  Yrttinyyttihieronta
80€/ 75min
 95€/ 95min 


Thai yrttinyyttien historia alkaa jo 1300- 1700- luvulta, jolloin tuoksuvaa kuumapakkausta käytettiin sodasta palaavilla sotilailla lievittämään lihassärkyjä ja mustelmia. Yrttinyytit ovat kankaasta tehtyjä pieniä palloja, joiden sisällä on hyvää tekeviä yrttejä. Nyyttien ja kiehuvan kuuman öljyn yhdistelmä rentouttaa lihakset ja laukaisee pienet kiputilat tehokkaasti, mutta jättää asiakkaan energiseksi.

Yrteistä erittyy eteristä öljyä, joka imeytyy käsiteltävään henkilöön. Lämpö ja yrttienöljyt vaikuttavat iholla samalla kuin yrttien aromaterapeuttinen tuoksu vaikuttaa mieleesi. Hoidon aluksi kuumilla yrttinyyteillä vain hipaistaan kehoa ja nyyttien muuttuessa miellyttävän lämpöisiksi hierotaan koko keho hellävaraisin pyörivin liikkein.

Yrttinyyttihieronta hoito tehdään koko kehon hoitona, jalat, selkä, kädet. Kuumat, höyryävät, tuoksuvat yrtit kankaisessa nyytissä hierovat kiireen kiristämiä lihaksiasi... Mielesi matkaa kauas arjesta, tämä on arjen luxusta parhailaan! Lisänä öljyhieronta lihaksillesi täydentää kokonaisuuden. Yrttinyytit saat omaksesi ! 


ENERGIA-Reiki HOITO 
69€  60 min.

Alkaa hiljentymisellä ja rauhoittumisella. Hoidon aikana on turvallista avautua, tulla omaksi itseksi, palata luonnolliseen olotilaan. Tästä olotilasta käsin hoidon vastaanottaminen tapahtuu luontevasti ja energia virtaa vapaasti.Kaikki eheytyminen ja paraneminen lähtee sisältäpäin. Terveyden ja tasapainon palauttaminen kysyy aitoa halua kohdata itseään, luopua turhasta ja näin tehdä tilaa uudelle. Hoidon aikana tapahtuu useimmiten fyysistä koskettamista. Koskettaminen voi olla painalluksia, kevyttä taputtelua, kevyttä hierontaa tai käsien liu'uttamista. Hoitajan kädet voivat myös olla kehon yläpuolella ilman fyysistä kosketusta, jolloin kosketetaan ns. energiakehoa eli fyysisen kehon ympärillä olevaan energiakehoa. Hoito alkaa joka tapauksessa aina fyysisellä kosketuksella ja lopetus samoin.Kosketushoito on hyvin maadoittava ja voimaannuttava. Hoito on kehoa avaava ja edesauttaa energioiden luonnollista virtaamista. Hoito vaikuttaa myös tunnekehoon avaten lihasmuistia. Hoidoissa tapahtuukin usein tunneolemuksen avautumista. Käyn läpi hoidossa myös kehon meridiaaneja ja akupisteitä tarvittaessa. Hoito on aina intuitiivinen ja jokaiselle erilainen.
Käy erinomaisesti ennen leikkauksia ja leikkauksen jälkeen. Olen hoitanut myös syöpäpotilaita Kuopion Kysillä kyseisellä hoito muodolla. 
Hoitoon voidaan sisällyttää lähteen veden jalkakylpy. Hoidon aikaan nousevat asiat saan tunteina ja näkynä, niistä voidaan keskustella yhdessä hoidon jälkeen.    Soundhealing            hoito  

           65€/ 50min.

"Everything in life is vibration" - Albert Einstein
Äänihieronta perustuu yli 5000 vuotta vanhaan Veda-menetelmään. Idän kulttuurit uskovat että maailma luotiin alkuvärähtelystä ja että harmonisilla äänillä on parantava vaikutus.
Äänihieronta toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi sekä kehoa, että mieltä. Äänivärähtelyt saavuttavat myös alueet minne hierojan sormet eivät yllä. Äänihieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään.
Äänimaljahoidolla hoidetaan mm. stressiä, unettomuutta, ahdistusta ja kehon jännitys-tiloja. Koska ääni ei mene jännittyneestä lihaksesta heti läpi, se resonoi kipukohdan ympärillä hellästi ja rentouttaa lihasta vähitellen.
Tule kauniiseen äänimaailmaan!

Äänihoidossa käytetään useita soittimia. Mm. Äänimaljoja, isoa gongia ,kristallikulhoja ja handpania jne.


Sointukylpy Hoito ryhmille alkaen 135€. kysy tarjousta!   

 Lumous hoito 

60€ / 60MIN. 

Sisältää Yrttijalkakylvyn, Aromaattista itämaista pää- ja kasvohierontaa sinulle valituilla öljyllä, lämpöä, hoitavia kiviä,kauniita sointuja ja naiseutta tukevaa energiahoitoa. Loppukeskustelun ja naiseus teetä. Käytän tarvittaessa yrttisalvoja, yrttihaudukkeita ja lämpöä. 


Itämainen kasvo-ja päähieronta kera Yrttijalkakylvyn 60min 60€

Päähieronta on syvällisesti rentouttava ja hemmotteleva hoito, joka sopii kaikenikäisille. Hieronta muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä, naputuksia, sivelyjä ja tukistuksia, joilla käsitellään rytmikkään tehokkaasti, mutta hellävaraisesti hartioita, yläselkää, olkavarsia, niskaa, päätä ja kasvoja. Johannan itämaisessa päähieronnassa yhdistellään eri elementtejä asiakkaan tarpeiden mukaan. Hieronta helpottaa lihas- ja hermojännitystä ja poistaa sekä fyysisiä että emotionaalisia tukoksia. Unenlaatu paranee ja nukahtaminen helpottuu. Olo on hieronnan jälkeen seesteinen, ja ajatukset kirkkaat ja rauhalliset. Hieronnan vaikutus tuntuu koko kehon vireystason paranemisena. 

                                                     

KUIVAKUPPAUS & TURVEHIERONTA

Kuivakuppaus on Ikivanha ja monipuolinen hoito ilman verenvuodatusta.
Kuppausta on harjoitettu meillä jo keskiajalta lähtien, mutta ikivanhaa kuivakuppausta vasta 2000-luvulla uusien luontais- ja vaihtoehtohoitojen myötä.
Kuiva-ja liukukuppauksella vaikutetaan lihaksiston veren- ja lymfaneste kiertoon. Esim. kosmeettisen selluliitin ongelmat, turvotukset, lihasjännitykset, kivut. Kokonaisvaltainen rentoutuminen akupunktio pisteillä ja aineenvaihdunnan sekä verenkierron vilkastuttaminen.
TURVE

Turve on tekeytynyt maaperässämme 5000-6000 vuotta kivikauden aikaisista kasveista. Geologi Riitta Korhonen on tutkinut Ähtärin suon turpeen. Turve on muodostunut enimmäkseen rahkasammaleesta, jossa on paljon estrogeenin kaltaisia aineita. Turpeessa on bioaktiivisia aineita mm. humus- ja fulvohappoja, kuparia, magnesiumia, mangaania, sinkkiä ja rautaa. Turve vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja imee itseensä kuona-aineita. Käytän hoidoissani ©LehtoPeatin turvetta, joka on 100% kotimainen luonnontuote.

TURVEHIERONTA
Turvehieronnassa levitetään selälle ja hartioille lämmitetty turve. Päälle laitetaan kelmu ja lämpöä. Minkä jälkeen hierotaan pää ja molemmat kädet. Tämän jälkeen poistetaan turve käyttäen hyväksi kuivakuppaushierontaa ja iho kuoritaan lämpimillä pyyhkeillä puhtaaksi. Selkä hierotaan Lymfa tekniikkaa käyttäen.


Turvehieronnan vaikutuksia


* niska- ja hartiaseudun lihasten rentoutus ja kivun lievittyminen
* lihassärkyjen ja nivelvaivojen helpottuminen
* reumaattisten kipujen lievittyminen
* turvotuksen lievittyminen
* stressioireiden helpottuminen
* unen laadun paraneminen
* ihottumien, aknen ja psoriasiksen oireiden lievittyminen
* kuukautiskipujen, vaihdevuosi- ja eturauhasvaivojen helpottuminen

* akuuteissa tulehduksissa ja urheiluvammojen hoidossa käytetään kylmää turvetta, joka rauhoittaa tulehdusta.

Valittavissa olevat hoidot : 

🍂TURVEKASVOHOITO kera päähieronnan 30min / 45€.


🍂Turvehieronta kera Kuivakuppauksen ylävartalo + Itämainen Päähieronta 75€/ 6omin
Koko vartalo 115€/ 90min 

 Hoidon aikana käytän myös lymfatekniikka, sivelyjä, akupisteiden käsittelyä.
Voimme myös tehdä perinteisen Lapin rummutuksen rummullani JOS NIIN TAHDOT.
Saat hoidon jälkeen istahtaa kuuman yrttiteen äärelle.

 🍂TURVESAUNA hoito & Yrttisauna hoito 🌾
Kysy lisää! 


Turvehoito on aina elämys!

Saunan jälkeen voidaan tehdä myös hoitoa ja saat istahtaa takkatulen äärelle teekupposelle , vihermehulle tai Aidolle raakakaakaolle.
Voimme myös tehdä vaihtoehtoisesti yrttisaunan, kysy lisää!
Myös isommille porukoille. 


VIIKINKIHOITO Miehille 69€ / 60min

Luomaan juurevaa itseluottamusta.
Vapauttaa kielteisestä omakuvasta. Terveen itsetunnon herättämiseen.
Mäntyhoito antaa nuorekasta maskuliinista voimaa. Se auttaa ahdistuksessa, itsensä vähättelyssä sekä auttaa ymmärtämään omia virheitä. Se avaa rajoittavat suojamuurit ja tunnelukot. Mäntyinen hoito opettaa seisomaan terveesti omilla juurillaan. Se on hyväksi "tervaskannoille", "jengiläisille" ja "liihottelijoille". Se auttaa välittämään toisista käytännön elämässä ja lisää ritarillisuutta. Viikinkihoito sopii erityisesti miehille mutta myös erittäin herkille naisille vahvistamaan omaa maskuliinistä puolta ja tuomaan voimaa.
"Olen luja, yhteyteni maahan ja ympäristööni on hyvä. "

Hoito sisältää : Hierontaa, venyttelyitä, sivelyitä, aromaterapiaa, perinnerummutuksen, suolajalkakylvyn ja hoitavat luonnonkivet. Loppukeskustelun ja juoman lehmän sarvesta. Tuleppa voemaan paremmin, Sinä voet itte vuan tehä jottain ittelles! 

  Perinne Rumpuhoito   59€/50min

Kaipaatko mielyttävää rentoutushetkeä ja rauhoittumista arkeen, joka samalla hoitaa kehoasi ja mieltäsi, tuoden lisää energiaa ja elämänvoimaa? Kuule rummun kutsu ja johdata itsesi rummun rytmiin, maadoittumaan ja luomaan yhteys hoitaviin Äiti Maan energioihin.

Rumpuhoito rauhoittaa ja rentouttaa hyvin mielyttävästi ja tehokkaasti. Se tuo tasapainoa ja rauhallisuutta olemukseesi. Rummutus tuntuu mielyttävänä fyysisenä värähtelynä kehon eri osissa, joka laukaisee mahdollisesti kipujakin aiheuttaneita jännityksiä ja tukoksia. Värähtely vilkastuttaa aineenvaihduntaa, avaa ja tasapainottaa kehon energiakeskuksia ja tunnelukkoja. Rummun syvä, tasainen syke rauhoittaa kehon toimintoja sekä mieltä, poistaen stressiä, hermostuneisuutta ja jännitystä luoden näin myös vastustuskykyä sairauksille.

Alkperäiskansojen parantajat ovat käyttäneet tuhansia vuosia rumpua siirtämään ihmiseen "jumiutunutta" energiaa ja yhdistämään heidät taas elämänvirtaan, jotta paraneminen ja muutos olisi mahdollista.

Tieteelliset tutkimukset ovat vahvistaneet tämän ikiaikaisen viisauden toimivuuden, sillä ne osoittavat, että rummutus vaikuttaa mm. hormonitoimintaan ja vastustuskykyyn, alentaa verenpainetta ja kortisolitasoja, vakauttaa sydämen lyöntitiheyttä ja veren virtausta sekä lisää endorfiinien tuotantoa kivunhallinnassa. Vain kokeilemalla ja kokemalla voit oppia tuntemaan Rummun voiman!

Tervetuloa rummun voimauttavaan sykkeeseen!

Rumpuhoitoon sisältyy aina voimallinen keskustelu hoidosta ja sinun tarpeestasi kokea oma itsesi ja eheyttää itsesi. Keskustelu käydään ennen ja jälkeen rummutuksen.

          Detox Spa hoito

             55€ /45min

Hoito sisältää koneellisen yrttijalkakylvyn, kevyen päähieronnan, detox aromaöljyn ja detox teen.

Niin ravinnon kuin hengitysilman kautta kehoomme kertyy haitallisia aineita. DETOX SPA jalkakylpy poistaa elimistöstämme ei-toivottuja aineita ja auttaa soluja, kudoksia ja elimiä toimimaan paremmin.DETOX SPA puhdistus menetelmän avulla voidaan turvallisesti, tehokkaasti ja miellyttävästi poistaa kehostalymfa- ja verenkiertoon irtoavia kuona-aineita ja palauttaa elimistön solujen tasapaino. Jalkakylpyvedessä toimiva elektrolyysilaite hyödyntää kehon omia ns. anionivirtauksia.Kuonat ovat happamia aineenvaihduntajäännöksiä, jotka vanhentavat ja happamoittavat kehoamme. Kehon pudistus antaa sysäyksen terveellisiin elintapoihin ja kokonaisvaltaiseen elimistön hyvinvointiin. Puhdistuksen aikana elimistöön kertyneet kuona-aineet alkavat virrata jalkojen kautta veteen. Elektroninen puhdistus vaikuttaa koko kehon hyvinvointiin.

                Puhdistuksen edut:

Parantaa immuunijärjestelmää
  Kehon ph arvo tasaantuu
  Parantaa unen laatua
  Auttaa elimistöä puhdistumaan haitallisista viruksista, bakteereista, sienistä ja hiivasta
  Edesauttaa aineenvaihduntaa
  Hapettaa kehoa ja näin auttaa poistamaan särkyjäja kiputiloja
  Poistaa raskasmetalleja
  Tehostaa maksan ja munuaisten myrkynpoistoa
  Lisää energiaa
  Nopeuttaa parantumista sairauksista ja vammoista
  Auttaa poistamaan limaa elimistöstä
  Positiivinen vaikutus ihon hyvinvointiin


Tervetuloa suurella sydämellä voimaan hyvin ja huoltamaan kehoasi, mieltäsi ja sieluasi. Anna hetki aikaa itsellesi! Lämpimin ja iloisin terveisin Johanna Kristiina