Metsäjooga

Luonnossa on helppo rauhoittua aistimaan sisäistä oloa ja antaa hetki itselle. Metsäjoogassa teemme lyhyen kierroksen Korkeakosken alueella aistien kansallispuiston metsän tunnelmaa, tuoksuja, ääniä ja värejä sekä pysähtyen välillä tekemään yksinkertaisia hengitysharjoituksia. Lopuksi suuntaamme metsän uumeniin tai kosken äärelle jossa teemme hathajoogaan perustuvan pehmeän harjoituksen nauttien samalla kosken ja luonnon äänistä  tuulen vireestä ja luonnon rauhoittavasta vaikutuksesta. Metsäjoogassa keskitymme erityisesti luonnollisen hengityksen syventämiseen ja oman metsäsuhteen vahvistamiseen. Otathan huomioon metsän hyttyset joka onkin mukava harjoitus mielelle myös. 


Luontojooga

Luontojooga on lempeää, virtaavaa, avaavaa, maadoittavaa ja hyvää mieltä tuottavaa hathajoogaa. Luontojoogassa otamme huomioon luonnon eri elementit. 

Luontojoogassa yhdistymme luontoon oman kehon kautta, luonnon syklien ymmärtäen. Näin joogamme vuoden aikojen mukaisesti, kuunkierron mukaisesti, ulkona luonnossa tai sisällä. 

                                                                             ~~~~~~~~~~

Jokaiseen tuntiin kuuluu alkurentoutus, joogaosuus, loppumeditaatio. 

Syvärentouttava Sointukylpy on yhdistelmä rentouttavaa joogaa ja sointuja. 

Mahdollisuus myös sisäjoogaan touko-elokuu. 

Joogahetkeen voi liittää muitakin palveluita. 

Kesällä pidän keittolounas joogaa ja luontojoogaa säännöllisesti Tuovilanlahdessa kuin myös erikseen tilattuna ryhmällesi!

Syksyllä ja talvella löydät tuntini Kuopion kansalaisopistosta. Siellä valittavina ovat Jooga Käärmelahti, Tuovilanlahti ja Kuopio. 

Minut voi kutsua myös yksityiskeikalle!