Kesäkuussa 2022 alkaa Tuovilanlahdessa ja Siilinjärvellä luontojooga, seuraa ilmoittelua facebookissa! Joogatunti kestää 1h ja sisältää pienen rentoutuksen. Joogaamme Kalapuron pihassa, rannassa ja koskella. Hinta 10€ / hlö. Jotta tunnit toteutuvat täytyy olla min. 3 osallistujaa. Tule mukaan! 

Jos haluat omalle porukallesi yksityisen joogan, ole yhteydessä, liikun tarvittaessa! Joogaan on mahdollisuus yhdistää ruokailua, villiyrttityöpajaa, sointukylpyrentoutusta, yrtti- ja turvesaunaa. Kysy tarjousta! - Johanna Namaste 

Kansalaisopistolla vedän syksyisin ja keväisin hathajoogaa. Tuovilanlahti, Käärmelahti ja Kuopion opisto. Käy ilmoittautumassa 2022 kevään ryhmiin!

Uutta!!

Saunajooga ovat alkaneet Siilinjärven Avanto Sauna Lauteet yrityksessä. Lue lisää. 

Hathajooga 75min

Hatha-joogassa tehdään rauhallisen hengityksen tahdissa lempeitä kehoa ryhdistäviä, avaavia ja vahvistavia liikkeitä. Tunneilla keskitytään eri teemoihin. Kurssi sopii aloittelijoille ja joogaa jo harrastaneille. Tunti sisältää rentoutumisosuuden ja hengitysharjoituksia.

Saunajooga hetki & Avantouinti & Äänimaljarentoutus 

Metsä jooga 60min Korkeakoski

Luonnossa on helppo rauhoittua aistimaan sisäistä oloa ja antaa hetki itselle. Metsäjoogassa teemme lyhyen kierroksen Korkeakosken alueella aistien kansallispuiston metsän tunnelmaa, tuoksuja, ääniä ja värejä sekä pysähtyen välillä tekemään yksinkertaisia hengitysharjoituksia. Lopuksi suuntaamme metsän uumeniin tai kosken äärelle jossa teemme hathajoogaan perustuvan pehmeän harjoituksen nauttien samalla kosken ja luonnon äänistä  tuulen vireestä ja luonnon rauhoittavasta vaikutuksesta. Metsäjoogassa keskitymme erityisesti luonnollisen hengityksen syventämiseen ja oman metsäsuhteen vahvistamiseen. Otathan huomioon metsän hyttyset joka onkin mukava harjoitus mielelle myös. 


Luontojooga

Luontojooga on lempeää, virtaavaa, avaavaa, maadoittavaa ja hyvää mieltä tuottavaa hathajoogaa. Luontojoogassa otamme huomioon luonnon eri elementit. 

Luontojoogassa yhdistymme luontoon oman kehon kautta, luonnon syklien ymmärtäen. Näin joogamme vuoden aikojen mukaisesti, kuunkierron mukaisesti, ulkona luonnossa tai sisällä. 


Luontola Villiyrtti-Jooga ™ Elämys

Erikseen omalle ryhmällesi voidaan tehdä ihana Luontola  Villiyrtti-Jooga ™ Elämys joka sisältää mm. Luontojoogan, villiyrttien keräilyä, villiyrteistä herkkuja, yrttijalkakylpyjä ja hoitavia sointuja. 

Halutessasi voit tilata vielä saunan. 

                                                                             ~~~~~~~~~~

Jokaiseen tuntiin kuuluu alkurentoutus, joogaosuus, loppumeditaatio. 

Syvärentouttava Sointukylpy on yhdistelmä rentouttavaa joogaa ja sointuja. 

Mahdollisuus myös sisäjoogaan Majatalo Osulassa. 

Joogahetkeen voi liittää muitakin palveluita. Kuten sointukylpy rentoutuksen, luontoretken, yrttisaunan. 

Kesällä pidän keittolounas joogaa ja luontojoogaa säännöllisesti Tuovilanlahdessa kuin myös erikseen tilattuna ryhmällesi!

Syksyllä ja talvella löydät tuntini Kuopion kansalaisopistosta. Siellä valittavina ovat Jooga Käärmelahti, Tuovilanlahti ja Kuopio. 

Minut voi kutsua myös yksityiskeikalle! 


Olen opikellut Kirsi Tammen Joogakoulussa Kuopiossa RYT- 200h Hathajoogakoulutuksen. 


Femini Yin Jooga  90min 

 Feminine Yin® on naiseutta eheyttävä yin jooga-harjoitus, jonka asennot avaavat ja hoitavat mm. lantion sekä rintakehän aluetta, tukevat hormonitoimintaa, vastustuskykyä ja aineenvaihduntaa.

Harjoituksen aikana ohjaaja kiertää käsittelemässä muutamia naisen hyvinvoinnille tärkeimpiä akupisteitä, joilla voidaan tukea asentojen vaikutuksia. Harjoitus vahvistaa ja lisää luovuutta, itsensä arvostamista, hyväksyntää sekä rakastamista.

Yin jooga tukee ja edistää sidekudosalueiden sekä nivelten energiansaantia, aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Lihasten pitäminen rentoina mahdollistaa sidekudosten hitaan avautumisen, jolloin niihin kertyneet kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta tehokkaasti. Asennoissa ollaan muutamasta minuutista ylöspäin jonka aikana keho pääsee kunnolla rentoutumaan ja mieli rauhoittumaan.

kuva: Minna Andersson